آلو بخارا آلو سنتی و محبوب با کاربرد خشکباری
65,000
تومان
رقم محصول
بخارا
مقدار به کیلوگرم
3000
کیلوگرم
توضیحات
آلو بخارا یکی از قدیمیترین و پرمصرفترین ارقام آلو در ایران است که به دلیل طعم خاص و کاربرد گسترده در تهیه آلو خشک، شهرتی فراگیر دارد. این رقم بیشتر در خراسان و برخی استانهای دیگر ایران کشت میشود و به عنوان یک محصول سنتی و ارزشمند شناخته میشود. درخت آلو بخارا رشد متوسط دارد و در شرایط آبوهوایی معتدل بهترین عملکرد را نشان میدهد. این رقم باردهی خوبی دارد و باغداران به دلیل بازار همیشگی آن، به کاشتش علاقه زیادی دارند. میوههای آلو بخارا اندازه متوسطی دارند و رنگ پوست آنها زرد تا نارنجی روشن است. گوشت میوه زرد طلایی، نرم و آبدار است و طعمی ملس تا شیرین دارد. این رقم بیشتر برای خشک کردن استفاده میشود و آلو بخارا خشک حاصل از آن یکی از پرمصرفترین خشکبارها در ایران به شمار میآید. علاوه بر خشکبار، این رقم در تهیه خورشها، مربا و آبمیوه نیز کاربرد دارد. طعم خاص و ارزش غذایی بالا باعث شده آلو بخارا هم در بازار داخلی و هم در صادرات جایگاه ویژهای داشته باشد. باغداران به دلیل فروش آسان و سودآوری خوب، این رقم را به عنوان یکی از اصلیترین ارقام کشت آلو انتخاب میکنند. به طور کلی آلو بخارا یکی از مهمترین و اقتصادیترین انواع آلو در ایران است.