آلو خشکباری رقم مناسب برای تهیه آلو خشک
55,000
تومان
رقم محصول
خشکباری
مقدار به کیلوگرم
650
کیلوگرم
توضیحات
آلو خشکباری به گروهی از ارقام آلو گفته میشود که بیشترین کاربرد آنها در تولید آلو خشک است. این ارقام معمولاً دارای گوشت متراکم، پوست نسبتاً ضخیم و طعمی ملس یا ترش هستند که پس از خشک شدن کیفیت مطلوبی پیدا میکنند. درختان آلو خشکباری رشد متوسطی دارند و در بیشتر مناطق کشور قابل کشت هستند. یکی از ویژگیهای این گروه باردهی بالا و ثبات در تولید محصول سالانه است. میوههای آلو خشکباری اندازهای متوسط دارند و رنگ آنها بسته به رقم میتواند قرمز، بنفش یا زرد باشد. گوشت میوه معمولاً شیرین یا ملس است و همین ویژگی باعث میشود پس از خشک شدن طعم بسیار خوشمزهای داشته باشند. این ارقام کمتر برای تازهخوری استفاده میشوند و بیشتر به عنوان محصول فرآوریشده ارزش پیدا میکنند. آلو خشک حاصل از این ارقام در بازار داخلی و صادراتی تقاضای بالایی دارد و در صنایع غذایی و شیرینیپزی نیز کاربرد فراوانی دارد. باغداران به دلیل بازار همیشگی آلو خشک و سودآوری مناسب، علاقه زیادی به کشت این ارقام دارند. در مجموع آلو خشکباری انتخابی عالی برای تولیدکنندگان صنعتی و کشاورزان است.