انار قجاق رقم بومی با طعم خاص و رنگ جذاب
50,000
تومان
رقم محصول
قجاق
مقدار به کیلوگرم
1200
کیلوگرم
توضیحات
انار قجاق یکی از ارقام بومی و محلی ایران است که به دلیل رنگ خاص و طعم ویژهاش شناخته میشود. این رقم بیشتر در استانهای مرکزی و جنوبی ایران کشت میشود و در میان کشاورزان محلی محبوبیت دارد. درخت انار قجاق معمولاً رشدی متوسط دارد و به شرایط آبوهوایی گرم و خشک مقاوم است. پوست میوه این رقم اغلب قرمز تیره یا حتی متمایل به سیاه است که جلوهای خاص و متفاوت به آن میبخشد. دانههای انار قجاق درشت و قرمز یاقوتی هستند و طعمی ترش متمایل به ملس دارند. همین طعم خاص باعث شده بیشتر در تهیه فرآوردههایی مانند رب انار، آب انار و ترشیجات مورد استفاده قرار گیرد. البته بسیاری از مصرفکنندگان نیز طعم ترش و منحصر به فرد آن را برای تازهخوری ترجیح میدهند. انار قجاق علاوه بر کاربرد غذایی، ارزش دارویی بالایی دارد و به دلیل ترکیبات آنتیاکسیدانی و مواد معدنی، در تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت عمومی بدن مؤثر است. باغداران محلی به دلیل مقاومت خوب درخت و بازار ویژه این رقم، به کشت آن علاقهمند هستند. بازارپسندی انار قجاق بیشتر در داخل کشور بوده اما به دلیل رنگ خاص و طعم متفاوت، ظرفیت صادراتی خوبی نیز دارد. این رقم نمونهای بارز از تنوع ژنتیکی انار ایرانی است.